TechBlogSD - Kaikki WordPressin ja WEB: n kehittämiseen
WEB- ja WordPress - ohjeet, uutiset, arvostelut teemoista ja laajennuksista

Kuinka estää yhteystiedot WhatsApp iOS -sovelluksessa?

4

WhatsApp on yksi suosituimmista mobiililaitteiden chat -alustoista. Ongelma syntyy, kun sinulla on liikaa yhteystietoja ja käytät alustaa tuottavan ajan tappamiseen. Jotkut ihmiset todella lähettävät liikaa viestejä koko päivän ajan, mikä häiritsee rutiinejasi. Vaikka voit mykistää ilmoitukset matkapuhelimella, se ei ole ihanteellinen ratkaisu estää vain ei -toivotut henkilöt. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka estää yhteystiedot WhatsAppissa, jotta voit vähentää häiriöitä.

Aiheeseen liittyviä: Kuinka estää yhteystiedot iPhonessa?

Kuinka estää yhteystiedot WhatsAppissa?

Estotoimenpide on hyvin yksinkertainen ja samanlainen sekä Android- että iOS -käyttöjärjestelmissä. Tässä artikkelissa selitämme iPhonen iOS -sovelluksella .

  • Käynnistä WhatsApp ja etsi yhteyshenkilö, jonka haluat estää etkä halua häiritä sinua enää.
  • Napauta viimeistä keskustelua nähdäksesi keskustelun.
  • Keskustelun päällä näet yhteyshenkilön nimen ja profiilikuvan.
  • Napauta nimeä nähdäksesi lisätietoja.
  • Siirry näytön alareunaan ja napauta "Estä yhteys".
  • WhatsApp näyttää sinulle viestin, joka osoittaa, että estetyt yhteystiedot eivät voi soittaa tai lähettää viestejä.
  • Voit estää valitun yhteystiedon napauttamalla joko "Estä" tai "Raportoi ja estä".

Kuinka estää yhteystiedot WhatsApp iOS -sovelluksessa?

Estä tai Estä ja raportoi vaihtoehdot

Estä Vs -raportti ja -esto

Yhteystiedon estäminen asettaa kontaktin välittömästi estetyksi. Estetty henkilö näkyy edelleen chat -luettelossasi, ellet poista chat -keskustelua kokonaan. Estotoiminto on peruutettavissa ja sinun on suoritettava samat vaiheet kuin esto ja napauta vaihtoehtoa "Poista kontaktin esto", jos haluat poistaa esteen milloin tahansa. Et kuitenkaan koskaan saa sinulle lähetettyjä viestejä kontaktilta, kun hän on estetty. Suosittelemme tämän vaihtoehdon käyttämistä yhteystietojen estämiseen ja estämiseen tietyksi ajaksi.

Kuitenkin napauttamalla "Raportoi ja estä" -vaihtoehto lähettää yhteystiedot WhatsAppiin ja poistaa keskusteluhistorian. Käytä tätä vaihtoehtoa, kun sinusta tuntuu, että yhteyshenkilö on roskapostia ja häiritsee sinua epäolennaisilla tai henkilökohtaisesti hyökkäävillä viesteillä.

Yhteystiedon mykistäminen

Sen sijaan, että estät yhteystiedon viestit ja puhelut kokonaan, voit myös mykistää yhteystiedon ilmoitukset.

  • Noudata yllä olevia ohjeita päästäksesi yhteystiedon yksityiskohtiin.
  • Napauta "Mykistä" ja valitse yksi vaihtoehdoista.

Kuinka estää yhteystiedot WhatsApp iOS -sovelluksessa?

Mykistä yhteyshenkilö

  • WhatsApp iPhone -sovelluksen avulla voit mykistää kontaktin ilmoitukset 8 tunniksi, 1 viikoksi tai 1 vuodeksi.

Kuinka estää yhteystiedot WhatsApp iOS -sovelluksessa?

Mykistä kesto WhatsAppissa

  • Voit napauttaa uudelleen "Mykistä" ja valita "Poista mykistys" saadaksesi ilmoituksia.

On myös mahdollista mykistää yhteyshenkilö suoraan chat -osiosta.

  • Kun olet Keskustelut -osiossa, pyyhkäise kontaktin vasemmalle.
  • Napauta "Lisää" -vaihtoehtoa ja valitse "Mykistä".

Kuinka estää yhteystiedot WhatsApp iOS -sovelluksessa?

Mykistä Chat -vaihtoehto

  • Mykistä valittu yhteystieto valitsemalla 8 tuntia / 1 viikko / 1 vuosi.
  • Jos haluat poistaa mykistyksen, pyyhkäise uudelleen vasemmalle kontaktin kohdalla, valitse "Lisää" ja "Poista mykistys".

Aiheeseen liittyviä: WeChat vs WhatsApp -vertailu.

Tarkastellaanko kaikkia estettyjä henkilöitä?

Kun estät useita yhteystietoja, on vaikea muistaa kaikkien estettyjen yhteystietojen tietoja. Seuraa alla olevia ohjeita löytääksesi kaikki estetyt yhteystiedot.

  • Käynnistä sovellus ja napauta "Asetukset" -vaihtoehtoa sovelluksen alaosassa.
  • Napauta "Tili" ja siirry "Tietosuoja" -osioon.
  • Näet estetyn yhteystietojen määrän "Estetty" -vaihtoehtoa vastaan.
  • Napauta sitä ja katso luettelo kaikista estetyistä yhteystiedoista.

Kuinka estää yhteystiedot WhatsApp iOS -sovelluksessa?

Näytä estetyt yhteystiedot

Voit myös estää uuden yhteystiedon tästä osiosta ja poistaa yhteystietojen esto valitsemalla yhteystiedon ja valitsemalla Poista esto.

Mitä estetty henkilö näkee?

Yksinkertainen vastaus on ei mitään. WhatsApp ei lähetä ilmoitusta estetylle henkilölle. Tämä johtuu WhatsAppin tietosuojakäytännöstä, joka sanoo seuraavasti:

Olemme tehneet tämän tarkoituksellisesti epäselväksi suojellaksemme yksityisyyttäsi, kun estät jonkun. Siksi emme voi kertoa, jos joku muu estää sinua.

Kuitenkin samalla tietosivulla WhatsApp selittää jonkun estämän oireet.

  • Online -tila – WhatsApp näyttää yhteystiedon viimeisen online -tilan. Se näkyy yleensä verkossa tai viimeksi, kun yhteyshenkilö oli online -tilassa WhatsAppissa. Kun joku on estänyt sinut, et enää näe tämän henkilön viimeistä online -tilaa.
  • Toimita tila – aina, kun henkilö lukee viestisi, WhatsApp näyttää kaksoisvalintamerkkiä viestin vieressä (jos olet ottanut lukukuittaukset käyttöön asetuksissa). Jos yhteyshenkilö on estänyt sinut, näet vain yhden rastimerkin lähetettyä viestiä vastaan, mikä osoittaa, ettei viestiä ole toimitettu.
  • Et voi soittaa yhteyshenkilölle.
  • Ei päivitystä yhteyshenkilön profiilikuvassa.

WhatsApp Webin tapauksessa voit vain hiljentää yhteystiedot, mutta et estää niitä. Voit myös mykistää tai poistua ryhmäkeskustelusta etkä voi estää kaikkia ryhmän yhteystietoja.

Leave A Reply

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Oletamme, että olet kunnossa, mutta voit halutessasi kieltäytyä. Hyväksyä Lisätietoja