TechBlogSD - Kaikki WordPressin ja WEB: n kehittämiseen
WEB- ja WordPress - ohjeet, uutiset, arvostelut teemoista ja laajennuksista

Kuinka luoda ja poistaa käyttäjätili Macissa?

1

Tietokonetta on hyvä käyttää kertakäyttöisenä yksityisyyden suojaamiseksi ja tietojen suojaamiseksi. Monista syistä sinun on kuitenkin luotava ylimääräinen tili Mac -tietokoneellesi. Applen avulla voit luoda erityyppisiä käyttäjätilejä Macissa. Jos olet luonut uuden järjestelmänvalvojan tilin ja haluat poistaa sen, tämä artikkeli on sinua varten.

Aiheeseen liittyviä: Kuinka muuttaa profiilikuvaa Macissa?

Kuinka luoda käyttäjätili Macissa?

Ennen poistoprosessia katsomme, kuinka voimme luoda uuden käyttäjätilin Macissa.

  • Kirjaudu Mac -tietokoneellesi järjestelmänvalvojan tilillä. Tämä on tarpeen muiden käyttäjätilien luomiseksi ja muokkaamiseksi.
  • Napsauta Omenavalikkoa ja siirry kohtaan "Järjestelmäasetukset…”.
  • Etsi ja napsauta "Käyttäjät ja ryhmät" -vaihtoehtoa.

Kuinka luoda ja poistaa käyttäjätili Macissa?

Käyttäjien ja ryhmien asetukset Mac

  • Täällä näet kaikki Macin nykyiset käyttäjät.

Kuinka luoda ja poistaa käyttäjätili Macissa?

Käyttäjäluettelo

  • Napsauta riippulukon kuvaketta ja syötä järjestelmänvalvojan käyttäjätunnus / salasana, jotta voit avata näytön lukituksen muokkausta varten.

Kuinka luoda ja poistaa käyttäjätili Macissa?

Avaa salasana kirjoittamalla salasana

  • Nyt näet, että kaikki näytön vaihtoehdot avataan muokattavaksi.
  • Napsauta "Kirjautumisvaihtoehdot" -kohdassa näkyvää + -kuvaketta.
  • Valitse luotavan käyttäjätilin tyyppi. Voit luoda toisen järjestelmänvalvojan tilin tai vakiokäyttäjätilin, jolla on rajoitetut oikeudet. Täytä nimen ja salasanan tiedot ja napsauta "Luo käyttäjä" -painiketta.

Kuinka luoda ja poistaa käyttäjätili Macissa?

Luo uusi käyttäjätili Macissa

  • Se kestää jonkin aikaa, ja näet uuden käyttäjänimen tililuettelossa.

Kuinka luoda ja poistaa käyttäjätili Macissa?

Uusi käyttäjä luotu

Näet käyttäjänimen, kun kirjaudut Maciin. Sinun on jaettava käyttäjätunnuksesi / salasanasi vieraillesi tai perheenjäsenillesi.

Ota vieraatili käyttöön tai poista se käytöstä

Jos luot tilin kertakäyttöön, suosittelemme käyttämään vierastiliä. Etuna on, että sinun ei tarvitse luoda uutta käyttäjää tälle, koska Applella on vierastili Macissa. Tämä on kuitenkin oletusarvoisesti poissa käytöstä, ja sinun on otettava se käyttöön manuaalisesti, jotta vieras voi kirjautua sisään.

  • Kun olet Käyttäjät ja ryhmät -asetuksissa, avaa näyttö muokattavaksi napsauttamalla riippulukkoa ja avaamalla järjestelmänvalvojan tilisi.
  • Tililuettelon pitäisi näkyä "Vieraskäyttäjät" kohdassa "Muut käyttäjät", ja sen tulee olla "Pois".
  • Napsauta vieraskäyttäjää ja ota käyttöön vaihtoehto Salli vieraiden kirjautua tähän tietokoneeseen.

Kuinka luoda ja poistaa käyttäjätili Macissa?

Ota vieraan käyttäjätili käyttöön Macissa

Nyt kun kirjaudut Mac -tietokoneeseesi, se näyttää "Guest User" -vaihtoehdon kenelle tahansa kirjautua sisään. Muista, että vieraskäyttäjän kirjautuminen ei vaadi salasanaa. Tämä on tarkoitettu tilapäiseen käyttöön rajoitetuilla käyttöoikeuksilla. Voit myös rajoittaa aikuisten sivustoja vieraille asetuksissa.

Kuinka poistaa käyttäjätili Macissa?

Jos olet ottanut vieraskäyttäjän käyttöön, voit poistaa sen käytöstä asetuksista. Jos olet kuitenkin luonut uuden käyttäjätilin, sinun on poistettava se manuaalisesti, kun et tarvitse sitä. Suurempi syy siihen, että sinun on ehkä poistettava muita tilejä Macissa, on se, että jokainen tili kestää yli 10 Gt kokoa. Voit poistaa tilejä tallennustilan säästämiseksi.

  • Kirjaudu Mac -tietokoneellesi järjestelmänvalvojan tilillä.
  • Kun olet Käyttäjät ja ryhmät -osiossa, napsauta riippulukkoa ja ota muokkaus käyttöön.
  • Valitse poistettava käyttäjätili ja napsauta – -painiketta.
  • Sinun on vahvistettava, mitä tehdä valitun tilin "Koti" -kansiolla. Jos sitä ei vaadita, valitse Poista koti -kansio.

Kuinka luoda ja poistaa käyttäjätili Macissa?

Käyttäjätilin poistaminen Macissa

  • Napsauta "Poista käyttäjä" -painiketta ja poistoprosessi kestää muutaman minuutin.
  • Näet, että käyttäjänimi on poistettu ja tallennustila vapautuu myös järjestelmänvalvojatilillesi.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Oletamme, että olet kunnossa, mutta voit halutessasi kieltäytyä. HyväksyäLisätietoja