TechBlogSD - Kaikki WordPressin ja WEB: n kehittämiseen
WEB- ja WordPress - ohjeet, uutiset, arvostelut teemoista ja laajennuksista

Kuinka poistaa uusien käyttäjien rekisteröinti käytöstä WordPressissä?

3

WordPress käyttää yli 30% verkkosivustoista. Tämä suosio houkuttelee paitsi monia muita käyttäjiä myös hakkereita ja roskapostittajia. WordPress -sivustosi suojaaminen roskapostittajilta on yksi kiireisistä tehtävistä jokaiselle WordPress -sivuston omistajalle. Kun olet luonut uuden sivuston WordPressin avulla, ennen kaikkea ärsyttävää on saada paljon ilmoitussähköpostia uusien käyttäjien rekisteröimiseksi sivustollesi.

Saatat olla hämmentynyt siitä, mistä nämä sähköpostit ovat peräisin, varsinkin jos käytät tilauslomakkeita uutiskirjeen tai käyttäjän rekisteröimiseksi. Saat edelleen näitä epäilyttäviä ja roskapostiviestejä, vaikka olet poistanut kaikki tilauslaajennukset käytöstä sivustollasi. Tässä on yksinkertainen ratkaisu, jos etsit tapaa pysäyttää nämä uudet rekisteröintiviestit WordPress -sivustoltasi.

Kuinka joku rekisteröityy sivustolleni?

Ennen kuin aloitamme, on ymmärrettävä, että WordPress mahdollistaa oletusarvoisesti jäsenrekisteröinnin sivustossasi. Näet tämän kirjautumisnäytössä, kun yrität kirjautua WordPress -hallintapaneeliin. Kun kirjaudut sisään osoitteessa "www.yoursite.com/wp-admin/" tai "www.yoursite.com/wp-login.php", näet kirjautumisruudun alla olevan "Rekisteröidy" -linkin.

Kuinka poistaa uusien käyttäjien rekisteröinti käytöstä WordPressissä?

WordPressin uuden käyttäjän rekisteröinti

Tämä osoittaa, että verkkosivustosi hyväksyy käyttäjien rekisteröinnin ja tarjoaa jäsenprofiileja. Tässä on paikka, jonne joku voi rekisteröityä sivustollesi, ja WordPress tekee seuraavat kaksi toimintoa jokaisen uuden käyttäjän rekisteröinnin yhteydessä:

  • Ilmoita järjestelmänvalvojalle (sinä) sähköpostitse.
  • Lähettää kirjautuminen salasana on rekisteröitynyt käyttäjä.

Ongelmana on, että järjestelmänvalvojana sinun ei tarvitse vahvistaa uusien käyttäjien rekisteröintiä ja WordPress tekee tämän automaattisesti puolestasi. Tämä johtaa kuitenkin paljon roskapostin rekisteröintiin tai et edes ole tietoinen sivustossasi oletuksena käytössä olevasta jäsenyysvaihtoehdosta.

Mistä nähdä uusia käyttäjiä?

Kun olet kirjautunut järjestelmänvalvojana WordPress -sivustoosi, näet kaikki uudet rekisteröidyt käyttäjät kohdassa "Käyttäjät> Kaikki käyttäjät". Alla on miltä se näyttää ja näytetyt sähköpostit ovat roskasisältöjä yhdellä testaussivustoltamme.

Kuinka poistaa uusien käyttäjien rekisteröinti käytöstä WordPressissä?

Rekisteröityneet käyttäjät näytetään tilaajina

Kuinka lopettaa nämä ärsyttävät sähköpostit?

Kirjaudu sisään WordPress -hallintapaneeliin järjestelmänvalvojana ja siirry kohtaan "Asetukset> Yleiset" alla olevan kuvan mukaisesti.

Kuinka poistaa uusien käyttäjien rekisteröinti käytöstä WordPressissä?

Uuden käyttäjän ilmoituksen poistaminen käytöstä

Sinun on harkittava kolmea tärkeää asetusta uusien käyttäjien rekisteröinnissä.

  • Sähköpostiosoite- tämä on järjestelmänvalvojan sähköpostiosoite, josta saat kaikki WordPress-ilmoitukset, mukaan lukien uusien käyttäjien rekisteröinti.
  • Jäsenyys – Oletuksena valintaruutu "Kuka tahansa voi rekisteröityä" on valittu uusien käyttäjäilmoitusten vastaanottamiseksi.
  • Uuden käyttäjän oletusrooli – Oletusarvoisesti WordPress asettaa tämän tilaajaksi, joten kaikki rekisteröityneet käyttäjät saavat tilaajaroolin. Ongelmia ei esiinny ennen kuin uuden käyttäjän oletusrooli on asetettu tilaajaksi. Rekisteröitynyt henkilö voi vastaanottaa sinulta enintään tilaussähköposteja. Oletetaan, että olet valinnut väärin uuden käyttäjän oletusroolin järjestelmänvalvojaksi. Tämä johtaa katastrofiin, koska rekisteröityneellä henkilöllä on kaikki oikeudet sinun tapaasi julkaista, muokata tai poistaa sisältöä sivustollasi.

Jos haluat lopettaa uusien käyttäjärekisteriviestien vastaanottamisen, sinun on poistettava jäsenyysvaihtoehto kokonaan käytöstä sivustollasi. Poista yksinkertaisesti käytöstä "Kuka tahansa voi rekisteröityä" -valintaruutu, jossa näkyy " Jäsenyys " -vaihtoehto, jos haluat estää jonkun rekisteröitymästä sivustollesi.

Mitä tapahtuu, kun poistat jäsenyyden käytöstä?

Kun poistat tämän valintaruudun käytöstä, WordPress poistaa "Rekisteröidy" -linkin kirjautumisnäytöstä. Näin ollen kukaan uusi käyttäjä ei voi rekisteröityä sivustollesi tietämättäsi. Voit edelleen luoda käyttäjätilejä, määrittää roolin ja kommunikoida käyttäjien kanssa hallintapaneelista järjestelmänvalvojana.

Kuinka poistaa uusien käyttäjien rekisteröinti käytöstä WordPressissä?

Rekisteröintivaihtoehto poistettu käytöstä

Ilmoituksen poistaminen käytöstä laajennuksen avulla

Joskus haluat, että sivustollasi on jäsenyysvaihtoehto ilman paljon roskapostin rekisteröintisähköposteja. Tässä tapauksessa suosittelemme käyttämään sopivaa laajennusta kirjautumiseen/rekisteröintiin. Laajennuksen avulla voit ensin vahvistaa uuden käyttäjän rekisteröinnin WordPress -vahvistusten sijaan ilman väliintuloa. Kun olet asentanut WooCommerce -laajennuksen, se muuttaa käyttäjien oletusrekisteröinti- ja kirjautumissivuja. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse huolehtia ja poistaa oletusjäsenyyttä sivustostasi.

Jos et ole huolissasi nimettömästä rekisteröinnistä, mutta et halua vastaanottaa sähköposti -ilmoituksia, kokeile " Poista käytöstä uuden käyttäjän ilmoitussähköposti " -laajennus tämän saavuttamiseksi.

Roskakäyttäjien poistaminen

Noudata alla olevia ohjeita, jos sivustollasi on paljon roskapostikäyttäjiä.

  • Siirry "Käyttäjät> Kaikki käyttäjät" -osioon WordPress -hallintapaneelissa.
  • Valitse kaikki nykyiset roskapostikäyttäjät ja valitse "Poista" pudotusvalikosta "Bulk Action". Poista kaikki valitut käyttäjät yhdellä napsautuksella napsauttamalla Käytä. WordPress pyytää sinua vahvistamaan sisällön poistamisen, jonka voit vahvistaa jatkaaksesi eteenpäin, koska roskapostin käyttäjien ei pitäisi julkaista viestejä käyttäjänimellään.

Kuinka poistaa uusien käyttäjien rekisteröinti käytöstä WordPressissä?

Roskapostin poistaminen WordPressistä

Kääriminen ylös

WordPress -sivustosi suojaaminen alkaa omasta tietoisuudestasi. Jos haluat poistaa uusien käyttäjien ilmoitukset käytöstä, poista sivuston jäsenrekisteröinti käytöstä, jos et, sitä ei tarvita. On myös tärkeää määrittää oikea tilaajarooli, kun haluat ottaa rekisteröintitoiminnon käyttöön sivustossasi. Suosittelemme vahvasti käyttämään sopivaa laajennusta jäsenyystarkoituksiin sen sijaan, että käytät WordPress -oletusasetusta.

Leave A Reply

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Oletamme, että olet kunnossa, mutta voit halutessasi kieltäytyä. Hyväksyä Lisätietoja