TechBlogSD - Kaikki WordPressin ja WEB: n kehittämiseen
WEB- ja WordPress - ohjeet, uutiset, arvostelut teemoista ja laajennuksista

Kuinka poistaa Weebly-sivustosi tai poistaa sen julkaisu?

27

Weeblyn avulla käyttäjät voivat luoda 10 sivustoa tiliä kohden. Joskus luot testisivuston ominaisuuden tai sovelluksen tarkistamista varten. Tämä on normaalia Weebly -käyttäjien keskuudessa, koska sivun esikatselua ei ole mahdollista ennen julkaisua. Weebly -editori näyttää tärkeimmän tyylitaulukon määritetyn CSS: n live -esikatselun. Upotuskoodielementillä tai otsikko -osassa lisäämiäsi tyylikoodeja ei kuitenkaan voi esikatsella editorissa. Tällaisissa tapauksissa ei ole hyvä idea leikkiä live -sivustolla, joten paras vaihtoehto on luoda testisivusto muutamassa minuutissa ja tarkistaa ominaisuus.

Kun sinulla on paljon testisivustoja, saavutat nopeasti rajan 10. Joten sinun on poistettava vanhat testisivustot, jotta voit luoda uuden. Toinen aihe on se, että haluat todella pitää sivustosi paikallaan jonkin aikaa estäen käyttäjiä ja hakukoneita pääsemästä. Se voi olla yksinkertainen sivujen uudelleenjärjestely tai vianmääritys. Pelkkä sivuston piilottaminen hakukoneilta ei auta tässä, koska käyttäjät voivat käyttää sitä suorien URL -osoitteiden avulla. Tässä tapauksessa Weebly tarjoaa julkaisun peruuttamisvaihtoehdon koko sivuston poistamiseksi.

Lopuksi haluat ehkä poistaa koko tilin ja päästä eroon Weeblystä.

Tässä artikkelissa kerromme kaikista tavoista Weebly-sivustosi ja tilisi poistamiseksi tai julkaisemisen poistamiseksi.

Weebly -sivuston poistaminen kokonaan

Kirjaudu sisään Weebly -tiliisi ja valitse sivusto hallintapaneelista. Napsauta kolmen pisteen painiketta alla olevan kuvan mukaisesti ja valitse sitten Poista sivusto.

Kuinka poistaa Weebly-sivustosi tai poistaa sen julkaisu?

Poista Weebly -sivusto

Sinua pyydetään vahvistamaan sivuston poistaminen alla kuvatulla tavalla. Poista sivustosi napsauttamalla Vahvista -painiketta.

Kuinka poistaa Weebly-sivustosi tai poistaa sen julkaisu?

Vahvista sivuston poisto

Sivuston poistaminen voi kestää jonkin aikaa koosta riippuen. Muista, että tämä on pysyvä tapa poistaa koko sivusto yhdellä napsautuksella. Sisältöä ei voi saada takaisin, jos olet poistanut Weebly -sivustosi väärin.

Weebly-sivuston julkaiseminen ja uudelleenjulkaiseminen

Kuten edellä on selitetty, julkaisun peruuttaminen on sivustojen omistajien käytettävissä oleva vaihtoehto, jolla julkinen sivusto poistetaan online-tilasta offline-tilaan. Julkaisemisen peruutusvaihtoehto on käytettävissä Weebly-sivuston muokkausohjelman kohdassa Asetukset> Yleiset-valikossa alla olevan kuvan mukaisesti:

Kuinka poistaa Weebly-sivustosi tai poistaa sen julkaisu?

Poista Weebly-sivuston julkaisu

Napsauta "Poista sivuston julkaisu" -painiketta ja vahvista toiminto napsauttamalla "Kyllä, poista julkaisu" -painiketta.

Kuinka poistaa Weebly-sivustosi tai poistaa sen julkaisu?

Vahvista Weebly-sivuston julkaisemisen peruuttaminen

Julkaisemattoman sivuston käyttäminen näyttää selaimessa virheilmoituksen " 404-Sivua ei löydy ". Weebly-sivuston julkaisemisen peruuttaminen ei poista mitään sisältöä sivustoltasi. Julkaisematon sivusto voidaan julkaista uudelleen verkossa milloin tahansa uusimman päivitetyn sisällön kanssa.

Kuinka poistaa Weebly-sivustosi tai poistaa sen julkaisu?

404 Virhe Weeblyn julkaisemattomalle sivustolle


Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Weebly -tilin poistaminen

Monet käyttäjät lähettävät meille sähköpostia ja pyytävät Weebly -tilin poistamista. Useimmissa tapauksissa joku muu hallinnoi verkkosivustoa ja he haluavat poistaa sen pitkän ajan kuluttua. On monia mahdollisia skenaarioita, kun haluat poistaa Weebly -tilin.

Pääset Weebly -tilille

Jos sinulla on pääsy Weebly -tiliisi, tilisi poistaminen on helppoa ilman kenenkään apua.

  • Kirjaudu Weebly -tiliisi ja napsauta sivuston nimeä hallintapaneelin oikeassa yläkulmassa.
  • Siirry tilisi asetussivulle valitsemalla Asetukset.

Kuinka poistaa Weebly-sivustosi tai poistaa sen julkaisu?

Siirry tilin asetuksiin

  • Napsauta "Omat tiedot" -välilehteä ja napsauta "Poista tiedot ja unohda minut" -painiketta.

Kuinka poistaa Weebly-sivustosi tai poistaa sen julkaisu?

Poista tiedot ja unohda minut

  • Valitse avautuvasta ponnahdusikkunasta "Ymmärrän" ja napsauta "Poista tiedot" -linkkiä vasemmassa yläkulmassa.

Kuinka poistaa Weebly-sivustosi tai poistaa sen julkaisu?

Poista tiedot ja poista Weebly -tili

Tämä poistaa Weebly -tilisi pysyvästi ja kaikki tilillesi tallennetut verkkosivustotiedot.

Tiedä sähköpostiosoite, mutta unohdit salasanan

Jos sinulla on kirjautumissähköposti, mutta unohdit salasanan, siirry Weeblyn kirjautumissivulle ja napsauta "Unohtuiko salasana" -linkkiä.

Kuinka poistaa Weebly-sivustosi tai poistaa sen julkaisu?

Nollaa salasana Weeblyssä

Näet salasanan pyytämissivun. Täällä voit antaa sähköpostiosoitteesi ja napsauttaa "Lähetä" -painiketta saadaksesi ohjeet salasanan vaihtamiseen.

Kuinka poistaa Weebly-sivustosi tai poistaa sen julkaisu?

Nollaa Weebly -salasana

Kun olet saanut salasanasi, kirjaudu tilillesi ja poista tilisi noudattamalla yllä olevassa menetelmässä selitettyjä ohjeita.

Sinulla ei ole pääsyä Weebly -tilille

Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta ja salasanaa, tehtävä on monimutkainen. Voit joko luoda viestin julkiselle Weebly -yhteisöfoorumille ja pyytää apua. Useimmissa tapauksissa yhteisön ylläpitäjä voi ratkaista ongelmasi ja poistaa tilisi. Vaihtoehtoisesti voit soittaa Weeblyn neuvontapalveluun ja pyytää heitä poistamaan tilisi antamalla tarvittavat tiedot.

Huomautus: Jos haluat palauttaa tilin tiedot, voit siirtyä tilin palautussivulle ja täyttää lomakkeen saadaksesi apua Weeblyltä. Suosittelemme, että yhdistät sosiaalisen tilisi Weeblyyn, jotta sinun ei tarvitse käyttää sähköpostia sisäänkirjautumiseen. Tämä auttaa välttämään Weebly -tilisi sähköpostin tai salasanan unohtamisen.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Oletamme, että olet kunnossa, mutta voit halutessasi kieltäytyä. HyväksyäLisätietoja