TechBlogSD - Kaikki WordPressin ja WEB: n kehittämiseen
WEB- ja WordPress - ohjeet, uutiset, arvostelut teemoista ja laajennuksista

Mitä ovat muutokset ja miten palauttaa WordPressissä?

11

Revisions on WordPressin ominaisuus, joka tallentaa kopion viestistäsi tai sivusi sisällöstä automaattisesti aina, kun painat Tallenna luonnos, Julkaise tai Päivitä. Tämä on WordPressin ydintoiminto, joka tulee oletuksena eikä sitä voi poistaa käytöstä WordPress seuraa otsikon, tekijän, sisällön ja otteen muutoksia joko automaattisen tallennustoiminnon tai manuaalisen tallennus-/päivitys-/julkaisutoiminnon avulla ja luo versiot jokaiselle muokatulle versiolle.

Aiheeseen liittyviä: Mikä on automaattinen tallennus ja miten hallita WordPressissä?

Kuinka tarkastella WordPress -versioita?

Jotta voit tarkastella versioita, sinun on ensin valittava "Versiot" -valintaruutu, joka on käytettävissä muokkausnäytön "Näyttöasetukset" -kohdassa.

Mitä ovat muutokset ja miten palauttaa WordPressissä?

Ota käyttöön WordPress -versioiden tarkasteleminen

Versiot -vaihtoehto on näkyvissä vain, jos viestiin / sivuun on liitetty tallennettu versio.

Voit tarkastella kaikkia muokkauksiasi sisällön alla olevassa editorissa kohdassa "Muutokset". Jokainen versio näyttää tekijän nimen, muutoksen päivämäärän ja kellonajan tiedot, mukaan lukien automaattisesti tallennettu versio. Versiot -vaihtoehto on saatavana myös Julkaise -osion sisällön lisäksi, joka näyttää laskentatapa- ja Selaa -vaihtoehdon kaikkien versioidesi tarkasteluun.

Mitä ovat muutokset ja miten palauttaa WordPressissä?

Automaattisen tallennuksen WordPress -viestin versiot

Mitä ovat muutokset ja miten palauttaa WordPressissä?

Katso WordPress -versiot Julkaise -kohdasta

Automaattinen tallennus on erilainen WordPressin ydinominaisuus, joka tallentaa viestin / sivun sisällön varmuuskopiona. Ero automaattisen tallennuksen ja tarkistusten välillä on, että automaattinen tallennus luo vain yhden tietokantamerkinnän, jossa on viimeisin kopio, kun taas jokainen versio tallennetaan tietokantaan, jolla on yksilöllinen tunnus. Automaattisen tallennuksen kopio tallennetaan myös versiona, joten näet viivan, joka osoittaa, että versio on automaattisesti tallennettu.

Voit tarkastella versioita napsauttamalla minkä tahansa version linkkiä tai Julkaise -osion Selaa -linkkiä. Tässä on kaksi vaihtoehtoa:

Vertaa mitä tahansa kahta versiota

Napsauta valintaruutua, jos haluat verrata mitä tahansa versiota. Siirrä liukusäädintä nähdäksesi eri versiot tai käytä Edellinen- tai Seuraava -navigointipainikkeita. Muutokset on korostettu punaisella ja vihreällä värillä, jossa punainen tarkoittaa poistoa ja vihreä lisäystä.

Mitä ovat muutokset ja miten palauttaa WordPressissä?

WordPress -versioiden vaihtoehdot

Palauta versio / automaattinen tallennus

Napsauta tätä painiketta, jos haluat korvata olemassa olevan sisällön valitulla versioversiolla. Jos valittu versio on automaattisesti tallennettu, painike muuttuu "Palauta tämä automaattinen tallennus" tai muuten se näkyy "Palauta tämä versio".

Aiheeseen liittyviä: WordPressin automaattisen tallennuksen ja versioiden vertailu.

Miten versiot tallennetaan WordPressiin?

WordPress pitää jokaista versiota yksittäisenä viestinä ja tallentaa sen vanhemman viestin lapsena. Versiot tallennetaan myös samaan taulukkoon "wp_post", johon viestit tallennetaan. Version nimi on seuraavan nimikkeistön mukainen:

Säännölliset tarkistukset: Vanhemman postin tunnusluvun numero

Automaattisen tallennuksen versio: Vanhemman viestin ID-automaattinen tallennus

Versioille määritetään postitukseksi peritty ja postityypiksi versio.

Opi WordPress: Tutustu yli 400 ilmaiseen WordPress -opetusohjelmaan.

Muutokset – käyttötarkoitukset ja ongelmat

Versio -ominaisuus on erittäin hyödyllinen joissakin seuraavista tilanteista:

  • Kun useat kirjoittajat ovat muuttaneet samaa viestiä.
  • Palauttaminen aiempiin versioihin, kun muutit sisältöä väärin.
  • Palvelinyhteys katkesi tai järjestelmä kaatui sisällön muokkaamisen aikana (tämä on version automaattisesti tallennettu versio).

Mutta todellisuudessa suurin osa yleisistä käyttäjistä ei tarvitse näitä tarkistuksia, koska heillä on aina offline -sisältö, jonka he vain kopioivat/liittävät live -sivustoon. Lisäksi tarkistukset aiheuttavat yhden alla olevista ongelmista, ja ne on poistettava käytöstä tai rajoitettava.

  • Muutokset lisäävät tietokannan kokoa.
  • Tietokannan varmuuskopio -ongelma lisääntyneen koon vuoksi.
  • Ristiriita laajennusten luomien mukautettujen kenttien kanssa.
  • Syy postieditorin lataamiseen hitaasti.

On tavallista tehdä joitain kirjoitusvirheitä, ja kun palaat viestiin kirjoitusvirheen päivittämiseksi, näet uuden version, joka luodaan kyseiselle kirjoitusvirheelle.

Kuka voi tarkastella versioita?

Käyttäjät voivat tarkastella WordPress -viestien / sivujen muokkausohjelman versioita alla olevan roolimäärityksen perusteella:

Rooli Näytä
Järjestelmänvalvoja Kaikki tarkistukset
Toimittaja Kaikki tarkistukset
Kirjailija Niiden kirjoittamia viestejä
Avustaja Ei näe tarkistuksia

Versioita ei näytetä hakukoneissa, ja ne haetaan tietokannastasi vain, kun WordPress -editori avataan.

Leave A Reply

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Oletamme, että olet kunnossa, mutta voit halutessasi kieltäytyä. Hyväksyä Lisätietoja