TechBlogSD - Kaikki WordPressin ja WEB: n kehittämiseen
WEB- ja WordPress - ohjeet, uutiset, arvostelut teemoista ja laajennuksista

Vaihda Yksityinen julkiseksi Google+ -jakoksi Publicize -sovelluksessa

2

Jetpack on yhden luukun ratkaisu useimpiin WordPress -sivuston tarpeisiin, ja Publicize on yksi Jetpackin yksinkertainen laajennusosa, joka auttaa jakamaan postauksesi välittömästi sosiaalisen median kanssa. Publicize jakaa viestin, kun se julkaistaan, ja asetuksia voidaan muuttaa WordPress -postieditorissa välittömästi.

Vaihda Yksityinen julkiseksi Google+ -jakoksi Publicize -sovelluksessa

Julkaise näkymä WordPress Post Editorissa

Vaikka julkistaminen on erittäin hyödyllistä, ongelma on se, että se jakaa viestit yksityisessä tilassa (jaettu vain sinulle), kun sitä käytetään Google Plus -palvelun kanssa. Useimmille käyttäjille yksityinen jakaminen omien piirien kanssa tai vain jakaminen itsensä kanssa ei todellakaan ole mielekästä saada lisää katselukertoja.

Vaihda Yksityinen julkiseksi Google+ -jakoksi Publicize -sovelluksessa

Google Plus – Vain sinulle jaetut viestit

Vaihda Yksityinen julkiseksi Google+ -jakoksi Publicize -sovelluksessa

Yksityinen jakaminen Google Plusissa

Vaihda Yksityinen julkiseksi Google+ -jakoksi Publicize -sovelluksessa

Tässä on ratkaisu yksityisen vaihtamiseen julkiseen jakamiseen, jotta kaikki voivat nähdä viestisi.

Kirjaudu Google+ -tilillesi ja siirry asetuksiin.

Jos olet yhdistänyt Julkaise Google+ -profiiliin, siirry profiiliasetuksiisi.

Vaihda Yksityinen julkiseksi Google+ -jakoksi Publicize -sovelluksessa

Google+ -profiilin asetukset

Jos olet yhdistänyt Julkaise Google+ -sivulle, siirry sivusi asetuksiin.

Vaihda Yksityinen julkiseksi Google+ -jakoksi Publicize -sovelluksessa

Google+ -sivun asetukset

Kun olet asetussivulla, napsauta "Hallinnoi sovelluksia ja +1 -merkintöjä viesteissä" -painiketta (aiemmin "Hallinnoi sovelluksia ja toimintoja" yllä olevien kuvakaappausten mukaisesti).

Näet WordPress -sovelluksen, joka on yhdistetty Google+ -tiliisi ja jonka tila on Vain sinä tai Piirisi. Tämä on Google+ -palvelun oletusasetukset ja syy siihen, miksi Publicize -viestit eivät olleet julkisia.

Vaihda Yksityinen julkiseksi Google+ -jakoksi Publicize -sovelluksessa

Vaihda yksityinen julkiseksi jakamiseksi Google Plusissa

Napsauta "muokkaa" -linkkiä ja muuta näkyvyystilaksi "Julkinen" ja tallenna asetukset.

Vaihda Yksityinen julkiseksi Google+ -jakoksi Publicize -sovelluksessa

Vaihda näkyvyys julkiseksi Google+: ssa

Kaikki Publiciseesta jaetut WordPress -viestit jaetaan tästä lähtien julkisesti Google+ -palvelussa ja näkyvät kaikille.

Jaa yksityisesti jaetut viestit uudelleen julkisesti

Jos et ole huomannut tätä ongelmaa ja jakanut monia viestejä Vain sinä -tilassa, jaa viestit uudelleen julkisessa tilassa uudelleenjako -vaihtoehdon avulla.

Vaihda Yksityinen julkiseksi Google+ -jakoksi Publicize -sovelluksessa

Google Plus -postausten jakaminen uudelleen julkisessa tilassa

1 Jos olet muuttamassa tai lisäämässä lisäyhteyttä Publiciseen, yritä katkaista yhteys ja muodostaa yhteys uudelleen Google+ -palveluun, mikä voi joskus auttaa, etenkin kun muodostat yhteyden paikallisen yrityksen sivulle.

2 Vaikka Facebook ja Twitter tekevät jakamisesta mahdollisimman yksinkertaisen, emme ymmärrä, miksi Google vaikeuttaa sitä.

Leave A Reply

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Oletamme, että olet kunnossa, mutta voit halutessasi kieltäytyä. Hyväksyä Lisätietoja