TechBlogSD - Alt for WordPress- og WEB -utvikling
WEB- og WordPress -instruksjoner, nyheter, anmeldelser av temaer og plugins

Hva er Autosave og hvordan administreres det i WordPress?

3

WordPress bruker to funksjoner for å beskytte innholdet ditt når du forbereder deg på å publisere på nettet. De er – den ene er autolagring og den andre er revisjon. Det er nødvendig å forstå grunnleggende om autolagring og revisjon, slik at du kan være sikker på hva som skjer når du skriver på redaktøren. I denne artikkelen har vi forklart alle detaljer om WordPress -autolagring og revisjoner. Vi har gitt skjermbildet med klassisk redaktør, selv om det fungerer på samme måte, kan skjermbildene være forskjellige på Gutenberg -redaktøren.

Hva er WordPress Autosave?

WordPress lagrer endringene dine hvert 60. sekund når du oppretter innholdet i postredigeringsprogrammet. Dette er en kjerne -WordPress -funksjon som ikke kan deaktiveres i administrasjonspanelet. Formålet med denne autolagringen er å gjenopprette innholdet hvis nettleseren eller systemet krasjer eller Internett -tilkoblingen går tapt under endringen.

SEO -tilbud: Optimaliser nettstedet ditt med Semrush Pro 14 dagers gratis prøveperiode.

Hvordan ser du autolagret innhold?

Det vil bare være én automatisk lagring per innlegg eller side, og det samme vil bli overskrevet under hver nye autolagring. Ved flere redaktører lagres en automatisk lagring for hver redaktør. Du kan se informasjon om automatisk lagring i statuslinjen like under innholdsredigereren når innholdet lagres automatisk.

Hva er Autosave og hvordan administreres det i WordPress?

WordPress Autosave Information

WordPress lagrer autolagret innhold som en revisjon i tabellen "wp_post" med innleggsnavnet som "{post ID} -Autosave" som du kan se under innlegget ditt, sammen med andre revisjoner.

Autolagring og andre versjoner vil bare være synlige når du klikker på knappen "Lagre utkast" eller "Publiser" eller "Oppdater".

Relatert: WordPress automatisk lagring av versjoner.

Gjenoppretter automatisk lagret revisjon

Hvis datamaskinen eller nettleseren krasjet mens du redigerte et innlegg, kan den siste automatisk lagrede revisjonen enkelt gjenopprettes. Når du går tilbake for å redigere det samme innlegget, vil du se en melding som nedenfor for å indikere at det er en automatisk lagret revisjon tilgjengelig for sikkerhetskopiering.

Hva er Autosave og hvordan administreres det i WordPress?

Advarselmelding fra WordPress om automatisk lagring

Hvis du klikker på lenken, kommer du til revisjonssiden der du har et alternativ for å gjenopprette den revisjonen.

Hva er nettlesergjenoppretting?

Når internettforbindelsen går tapt under innholdsmodifisering, kan WordPress ikke få tilgang til databasen din for å lagre automatisk lagret revisjon. I dette scenariet vil WordPress lagre innholdet i nettleserens lokale lagring. Du vil se meldingen nedenfor når internettforbindelsen er tapt mens du redigerer innlegget ditt:

Hva er Autosave og hvordan administreres det i WordPress?

WordPress lagrer automatisk under tilkobling tapt

Etter en gang, hvis du blir koblet til og redigerer innlegget igjen, viser WordPress meldingen nedenfor som indikerer at nettleserens sikkerhetskopiering er annerledes enn gjeldende innhold.

Hva er Autosave og hvordan administreres det i WordPress?

Advarselmelding om sikkerhetskopiering av WordPress -nettleser

Hvis du klikker på lenken "Gjenopprett sikkerhetskopien", gjenopprettes innholdet fra nettleserens lokale lagring til innleggsredigereren.

Hva er Autosave og hvordan administreres det i WordPress?

WordPress Autosave Restored Message

Relatert: Hvordan fikse problem med hurtigbufring av nettleser i WordPress?

Endre WordPress Autosave Interval

Selv om autolagring er en nyttig funksjon, kan lagringsfrekvensen være en urovekkende faktor når du endrer innholdet. I dette tilfellet kan du endre intervallet for å sikre at det er tilstrekkelig tid mellom to autolagringer. For å gjøre dette, legg til følgende kode i filen " wp-config.php ".

define( 'AUTOSAVE_INTERVAL', 180 );

Dette vil definere autolagringsintervallet som 180 sekunder. Du kan definere ditt eget intervall ved å erstatte 180 med et annet antall sekunder. Du kan også deaktivere autolagringsfunksjonen helt ved å bruke WP-CMS Post Control-plugin eller deaktivere autolagringskoden som nedenfor:

  • Bruk enten "Filbehandling" eller FTP og åpne "wp-admin" -mappen.
  • Deaktiver koden nedenfor ved å legge til // i fronten i “post.php" og “post-new.php” filer.
// wp_enqueue_script('autosave');

Dette vil deaktivere funksjonen for automatisk lagring i nye innlegg og sider. Problemet her er at du må oppdatere disse filene hver gang du oppgraderer WordPress -installasjonsversjonen.

Hvordan ser jeg WordPress Autosave?

Hvis du bruker klassisk editor, må du først merke av for "Revisjoner" som er tilgjengelig under "Skjermalternativer" i den klassiske redigeringsskjermen.

Hva er Autosave og hvordan administreres det i WordPress?

Aktiver Visning av WordPress -versjoner

Merk: Du kan bare se autolagring hvis det er en automatisk lagring tilgjengelig.

Du kan se autolagringen din og alle versjoner i redigeringsprogrammet under innholdet under "Revisjoner" -delen.

Hva er Autosave og hvordan administreres det i WordPress?

Revisjoner av et WordPress -innlegg med Autosave

Hva er Autosave og hvordan administreres det i WordPress?

Se WordPress -versjoner under Publiser

Hvis du bruker Gutenberg -editor, vil du se antall revisjoner. Gå til delen "Status og synlighet" på høyre sidefelt under "Dokument" -delen. Klikk på antall revisjoner hvis tilgjengelig for å se alternativene for revisjoner og gjenoppretting. Du vil imidlertid ikke se noen automatisk lagringsversjon i Gutenberg.

Lær hvordan du deaktiverer revisjoner i WordPress.

Opptakskilde: www.webnots.com
Leave A Reply

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Vi antar at du er ok med dette, men du kan velge bort det hvis du ønsker det. jeg aksepterer Mer informasjon