TechBlogSD - Alt for WordPress- og WEB -utvikling
WEB- og WordPress -instruksjoner, nyheter, anmeldelser av temaer og plugins

Hvordan blokkerer jeg kontakter i WhatsApp iOS -app?

3

WhatsApp er en av de mest populære chatteplattformene for mobile enheter. Problemet oppstår når du har for mange kontakter og bruker plattformen til å drepe din produktive tid. Noen mennesker sender virkelig for mange meldinger i løpet av dagen og forstyrrer rutinene dine. Selv om du kan dempe varsler på mobilen, er det ikke en ideell løsning å blokkere bare den uønskede personen. I denne artikkelen, la oss forklare hvordan du blokkerer kontakter i WhatsApp slik at du kan redusere forstyrrelsene.

Relatert: Hvordan blokkerer du kontakter på iPhone?

Hvordan blokkerer jeg kontakter i WhatsApp?

Blokkeringsprosedyren er veldig enkel og lik på både Android- og iOS -operativsystemer. I denne artikkelen vil vi forklare med iOS -appen på iPhone.

  • Start WhatsApp og finn kontaktpersonen du vil blokkere, og ikke lenger vil plage deg.
  • Trykk på den siste chatten for å se samtalen.
  • På toppen av samtalen vil du se navnet og profilbildet til kontaktpersonen.
  • Trykk på navnet for å se flere detaljer.
  • Gå til bunnen av skjermen og trykk på alternativet "Blokker kontakt".
  • WhatsApp viser deg en melding som indikerer at de blokkerte kontaktene ikke vil kunne ringe eller sende meldinger.
  • For å blokkere den valgte kontakten, kan du enten trykke på alternativet "Blokker" eller "Rapporter og blokker".

Hvordan blokkerer jeg kontakter i WhatsApp iOS -app?

Blokker eller blokker og rapporter alternativer

Blokker mot rapport og blokker

Hvis du blokkerer en kontakt, blir kontakten umiddelbart blokkert. Den blokkerte personen vil fortsette å vises på chattelisten din, med mindre du sletter chatsamtalen helt. Blokkeringshandlingen kan tilbakekalles, og du må følge de samme trinnene som blokkering og trykke på alternativet "Fjern blokkering av kontakt" for å fjerne blokkeringen når som helst. Du vil imidlertid aldri motta meldingene som er sendt til deg fra kontakten mens han eller hun ble blokkert. Vi anbefaler å bruke dette alternativet for å blokkere og oppheve blokkering av kontaktene for en bestemt tidsperiode.

Hvis du trykker på alternativet "Rapportér og blokker", sendes kontaktinformasjonen til WhatsApp og slettes chatloggen. Bruk dette alternativet når du føler at kontakten er spam og forstyrrer deg med irrelevante eller personlig angripende meldinger.

Demper en kontakt

I stedet for å blokkere meldinger og samtaler fra en kontakt helt, kan du også dempe varslene fra en kontakt.

  • Følg instruksjonene ovenfor for å gå til detaljene for kontakten.
  • Trykk på "Demp" og velg ett av alternativene.

Hvordan blokkerer jeg kontakter i WhatsApp iOS -app?

Demp kontakt

  • WhatsApp iPhone -appen lar deg dempe varslene fra en kontakt i 8 timer, 1 uke eller 1 år.

Hvordan blokkerer jeg kontakter i WhatsApp iOS -app?

Dempet varighet i WhatsApp

  • Du kan trykke på alternativet "Demp igjen" og velge "Slå av lyden" for å motta varsler.

Det er også mulig å dempe kontakten direkte fra chatseksjonen.

  • Når du er i "Chatter" -delen, sveiper du til venstre på kontakten.
  • Trykk på "Mer" -alternativet og velg "Demp".

Hvordan blokkerer jeg kontakter i WhatsApp iOS -app?

Demp alternativ på Chat

  • Velg 8 timer / 1 uke / 1 år for å dempe den valgte kontakten.
  • Sveip til venstre på kontakten for å slå på lyden igjen, velg alternativet "Mer" og "Slå av lyden".

Relatert: WeChat Vs WhatsApp sammenligning.

Ser du alle blokkerte personer?

Når du blokkerer flere kontakter, er det vanskelig å huske detaljene for alle de blokkerte kontaktene. Følg instruksjonene nedenfor for å finne alle blokkerte kontakter.

  • Start appen og trykk på alternativet "Innstillinger" nederst i appen.
  • Trykk på "Konto" og gå til delen "Personvern".
  • Du kan se det blokkerte antallet kontakter mot alternativet "Blokkert".
  • Trykk på den og se listen over alle blokkerte kontakter.

Hvordan blokkerer jeg kontakter i WhatsApp iOS -app?

Se blokkerte kontakter

Du kan også blokkere ny kontakt fra denne delen og blokkere kontaktene ved å velge kontakten og velge "Fjern blokkering av kontakt".

Hva ser den blokkerte personen?

Det enkle svaret er ingenting. WhatsApp sender ikke varsel til den blokkerte personen. Dette skyldes personvernerklæringen til WhatsApp som sier som følger:

Vi har gjort dette med vilje tvetydig for å beskytte personvernet ditt når du blokkerer noen. Dermed kan vi ikke fortelle deg om noen andre blokkerer deg.

På den samme personvernsiden forklarer WhatsApp imidlertid symptomene på noen som er blokkert.

  • Online status – WhatsApp viser kontaktens siste online status. Det vil vanligvis vises online eller forrige gang da kontakten var online i WhatsApp. Når noen blokkerte deg, vil du ikke lenger se denne siste online -statusen til den andre personen.
  • Lever status – hver gang personen leser meldingen din, viser WhatsApp et dobbelt kryss mot meldingen (hvis du har aktivert alternativet lesemottak i innstillingene). Hvis kontakten blokkerte deg, vil du bare se et enkelt kryss mot den sendte meldingen som indikerer at meldingen ikke er levert.
  • Du vil ikke kunne ringe kontakten.
  • Ingen oppdatering av kontaktens profilbilde.

Når det gjelder WhatsApp Web, kan du bare slå av kontaktene, men ikke blokkere dem. Du kan også bare dempe eller gå ut av gruppechatten, og du kan ikke blokkere alle kontaktene i en gruppe.

Opptakskilde: www.webnots.com
Leave A Reply

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Vi antar at du er ok med dette, men du kan velge bort det hvis du ønsker det. jeg aksepterer Mer informasjon