TechBlogSD - Alt for WordPress- og WEB -utvikling
WEB- og WordPress -instruksjoner, nyheter, anmeldelser av temaer og plugins

Hvorfor Google Chrome -programmer som administreres av organisasjonen din?

1

Google introduserer mange funksjoner i Chrome -nettleseren i hver oppdatering. Fra versjon 73 kan du legge merke til en meny i “Innstillinger" som viser at “Administrert av organisasjonen din”. Hvis du lurer på hva dette er, så er du ikke alene !!! I denne artikkelen vil vi forklare hvorfor du ser denne meldingen og hva du kan gjøre for å bli kvitt det.

Foretaksretningslinjer

I mars 2019 oppdaterte Google Chrome -nettleseren til 73. En av endringene som fulgte med Chrome 73 er muligheten til å vise brukere når en tredjepart administrerer nettleseren. En tredjepart, i dette tilfellet, kan være din arbeidsgiver eller IT -avdelingen på jobb eller til og med en installert utvidelse. De tidligere versjonene av Chrome viste ganske enkelt ikke denne meldingen, selv om det var tredjepartsadministrasjon.

Arbeidsgivere vil kanskje administrere Chrome -nettleseren av forskjellige årsaker. For eksempel for å regulere hvilke nettsteder ansatte besøker eller hvilke typer utvidelser de installerer i nettleseren. Disse forskriftene brukes på Chrome ved bruk av administrative retningslinjer. Derfor, hvis du ser meldingen "Administrert av organisasjonen din" på arbeidsdatamaskinen din, er det sannsynligvis fordi arbeidsgiveren din har innført retningslinjer for Chrome for bedrifter for å administrere nettleserinnstillinger for hele bedriften.

Personlig bruk

Men hva om meldingen vises på datamaskinen hjemme? Ofte kan programmer på datamaskinen din installere utvidelser eller retningslinjer uten inngrep fra en administrator. Disse programmene er vanligvis trygge, tjener et formål, og utvidelsene de installerer er generelt sett også trygge. Andre ganger kan skadelig programvare installere skadelige retningslinjer.

Chrome kan egentlig ikke skille mellom en legitim policy og en som er installert av skadelig programvare. Så lenge den oppdager en policy, viser Chrome meldingen "Administrert av organisasjonen din" på forskjellige steder i nettleseren.

Hvordan ser du meldingen?

Før du forklarer, hvordan du fjerner meldingen, må du forstå hvordan du kontrollerer og bekrefter meldingen på forskjellige enheter.

På Windows PC og Mac kan du klikke på "Tilpass og Google Chrome" innstillingsikon for å se alternativet som vises i menyelementet.

Hvorfor Google Chrome -programmer som administreres av organisasjonen din?

Administrert av organisasjonsmeldingen din i Chrome

Du vil også se meldingen over hele nettleseren, som på "Innstillinger" eller " Utvidelser " -siden.

Hvorfor Google Chrome -programmer som administreres av organisasjonen din?

Administrert av melding på siden Chrome -utvidelser

Du kan klikke på menyen eller lenken for å gå til kommandoen URL "chrome: // management" for å se flere detaljer om meldingen. Vanligvis vil det vise deg at en administrator kan overvåke ved å administrere eksternt.

Hvorfor Google Chrome -programmer som administreres av organisasjonen din?

Administrasjonsside for Chrome

På Android -smarttelefoner skriver du inn "chrome: // policy" -adressen i nettleseren og åpner siden. Hvis du ser noen retningslinjer, blir nettleseren administrert av administrator eller andre utvidelser. Hvis du bruker iPhone, vil du ikke se noen retningslinjer, siden iOS Chrome -appen ikke kan administreres av andre.

Hvordan håndteres Managed by Your Organization Message?

Vanligvis er denne meldingen ikke-invasiv, og den forhindrer deg ikke i å bruke nettleseren din som vanlig. Når det er sagt, kan meldingen være litt irriterende, og du vil kanskje bli kvitt den. Følg disse enkle trinnene for å gjøre dette:

  • Sjekk om en policy er installert på datamaskinen din. Åpne en ny fane og lim inn denne banen: chrome: // policy. Hvis du ser noen av retningslinjene som er oppført, administreres nettleseren din ellers, ikke.

Hvorfor Google Chrome -programmer som administreres av organisasjonen din?

Siden for retningslinjer for Chrome

  • Den gode delen er at du kan klikke på den respektive retningslinjelinken for å få mer informasjon om en gitt policy. På denne måten kan du finne ut om retningslinjene er nødvendige eller ondsinnede.

Deaktiverer meldingen

Det er mange måter å deaktivere meldingen på i nettleseren din:

1 Bruk Chrome Flag

Hvis du ikke vil slette noen retningslinjer, kan du ganske enkelt kvitte deg med meldingen "Administrert av organisasjonen din".

  • Åpne en ny fane og lim inn denne banen i nettleseren: chrome: // flags. Søk etter "vis administrert ui" og finn "vis-administrert-ui" -flagget.
  • Klikk på rullegardinmenyen mot flagget og velg alternativet "Deaktivert".
  • For å utføre endringene, klikk på alternativet relansering nederst på siden.

Meldingen "Administrert av organisasjonen din" bør forsvinne når du starter Chrome på nytt. Vær oppmerksom på at du ikke vil se dette flagget på den nyeste Chrome -versjonen.

2 Deaktiver alle utvidelser

I de fleste tilfeller på PC, Mac eller Android kan en av de installerte utvidelsene ha tillatelse til å endre noen policyinnstillinger. Du kan ha godtatt tillatelsene når du installerte appen og glemte det etter det. Hvis du ser noen retningslinjer knyttet til utvidelse, kan du enten fjerne utvidelsen fra nettleseren eller deaktivere alle utvidelser for å kontrollere at meldingen vises.

3 Bruk Registerredigering i Windows

Hvis du ikke finner UI -flagget (på siste Chrome -versjon), er den eneste måten å åpne registerredigereren og endre innstillingene. Du bør imidlertid ha administratorrettigheter for å endre registeroppføringene på Windows.

  • Trykk "Win + R" for å åpne Run -ledeteksten.
  • Skriv inn regedit og trykk enter for å åpne registerredigereren.
  • Naviger til plasseringen "HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPoliciesGoogleChrome".
  • Høyreklikk og slett mappen.
  • Slett på samme måte Chrome -mappen på dette stedet "HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREPoliciesGoogleChrome"

Lukk registerredigereren og start Chrome på nytt for å kontrollere om meldingen er forsvunnet. Vi anbefaler at du sikkerhetskopierer registeroppføringene hvis du trenger å gjenopprette senere.

4 Slett Plist -fil i Mac Chrome

Hvis du bruker Chrome på personlig Mac og spiller rundt preferansefilen, er den enkle måten å kvitte seg med den administrerte meldingen å slette plist -filen.

  • Åpne Finder -appen og trykk på "Shift + Command + G" hurtigtaster.
  • Skriv "~/Library/Preferences/" i tekstboksen "Gå til mappen" og trykk enter.
  • Dette åpner mappen "Preferanser", der du kan se alle plistfilene.
  • Finn og slett com.google.Chrome.plist -filen. Alternativt kan du gi filen nytt navn. Chrome regenererer filen når du starter på nytt.

Hvorfor Google Chrome -programmer som administreres av organisasjonen din?

Slett Chrome Plist -fil

  • Lukk Chrome helt og start det på nytt. Nå vil du ikke se administrert av melding.

Hvorfor Google Chrome -programmer som administreres av organisasjonen din?

Administrert av melding fjernet i Innstillinger

Pakker det inn

Selv om Google sier at det ikke er noe å bekymre seg for, kan problemet "Administrert av organisasjonen din" være forvirrende, spesielt hvis det vises på datamaskinen din. Heldigvis kan du løse problemet på egen hånd med litt tålmodighet.

Opptakskilde: www.webnots.com

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Vi antar at du er ok med dette, men du kan velge bort det hvis du ønsker det. jeg akseptererMer informasjon