TechBlogSD - Allt för WordPress- och WEB -utveckling
WEB- och WordPress - instruktioner, nyheter, recensioner av teman och plugins

Ändra privat till offentlig Google+ delning i publicera

20

Jetpack är en one -stop -lösning för de flesta av WordPress -webbplatsens behov och Publicize är en enkel plugin -del av Jetpack som hjälper dig att dela dina inlägg direkt med sociala medier. Publicera delar inlägget när det publiceras och inställningarna kan ändras i WordPress -inläggsredigeraren direkt.

Ändra privat till offentlig Google+ delning i publicera

Publicera View i WordPress Post Editor

Även om Publicisera är mycket användbart är problemet att det delar inläggen i privat läge (delas endast med dig) när det används med Google Plus. För de flesta användare som privat delar med sina egna cirklar eller bara delar med sig själva är verkligen inte meningsfullt för att få fler visningar.

Ändra privat till offentlig Google+ delning i publicera

Google Plus – Inlägg som bara delas med dig

Ändra privat till offentlig Google+ delning i publicera

Privat delning i Google Plus

Ändra privat till offentlig Google+ delning i publicera

Här är lösningen för att ändra privat till offentlig delning så att alla kan se dina inlägg.

Logga in på ditt Google+ konto och navigera till inställningarna.

Om du har anslutit Publicera till profil på Google+ går du till dina profilinställningar.

Ändra privat till offentlig Google+ delning i publicera

Profilinställningar för Google+

Om du har anslutit Publicera till Google+ sida går du till dina sidinställningar.

Ändra privat till offentlig Google+ delning i publicera

Google+ sidinställningar

När du är på inställningssidan klickar du på knappen "Hantera appar och +1: er på inlägg" (tidigare "Hantera appar och aktiviteter" som visas i skärmdumparna ovan).

Du kommer att se WordPress -appen ansluten till ditt Google+ konto med status som "Endast du" eller "Dina cirklar". Detta är standardinställningarna i Google+ och anledningen till att inläggen från Publicize inte var synliga för allmänheten.

Ändra privat till offentlig Google+ delning i publicera

Ändra privat till offentlig delning i Google Plus

Klicka på länken "redigera" och ändra synlighetsstatus till "Offentlig" och spara dina inställningar.

Ändra privat till offentlig Google+ delning i publicera

Ändra synlighet till allmänhet i Google+

Alla WordPress -inlägg som delas från Publicize hädanefter delas offentligt i Google+ och är synliga för alla.

Dela om privat delade inlägg till allmänheten

Om du inte har märkt det här problemet och delat många inlägg med läget "Bara du", använd sedan alternativet för delning igen för att dela inläggen igen i "Offentligt" läge.

Ändra privat till offentlig Google+ delning i publicera

Dela om Google Plus -inlägg i offentligt läge

1 Om du ändrar eller lägger till ytterligare anslutning i Publicize, försök att koppla bort och ansluta igen med Google+, vilket kan hjälpa någon gång, särskilt när du ansluter till en lokal företagsida.

2 Medan Facebook och Twitter gör delningen så enkel som möjligt förstår vi inte varför Google gör det svårare.

Inspelningskälla: www.webnots.com
Leave A Reply

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med detta, men du kan välja bort det om du vill. Jag accepterar Fler detaljer