TechBlogSD - Allt för WordPress- och WEB -utveckling
WEB- och WordPress - instruktioner, nyheter, recensioner av teman och plugins

Hur blockerar jag kontakter i WhatsApp iOS -app?

60

WhatsApp är en av de mest populära chattplattformarna för mobila enheter. Problem uppstår när du har för många kontakter och använder plattformen för att döda din produktiva tid. Vissa människor skickar verkligen för många meddelanden under hela dagen och stör dina rutiner. Även om du kan stänga av aviseringar på mobilen, är det inte en idealisk lösning att bara blockera den oönskade personen. I den här artikeln, låt oss förklara hur du blockerar kontakter i WhatsApp så att du kan minska störningarna.

Relaterat: Hur blockerar jag kontakter i iPhone?

Hur blockerar jag kontakter i WhatsApp?

Blockeringsproceduren är mycket enkel och liknande på både Android- och iOS -operativsystem. I den här artikeln kommer vi att förklara med iOS -appen på iPhone.

  • Starta WhatsApp och hitta den kontaktperson du vill blockera och inte längre vill störa dig.
  • Tryck på den senaste chatten för att se konversationen.
  • Ovanpå konversationen ser du kontaktpersonens namn och profilbild.
  • Klicka på namnet för att se mer information.
  • Gå till botten av skärmen och tryck på alternativet "Blockera kontakt".
  • WhatsApp visar ett meddelande om att de blockerade kontakterna inte kommer att kunna ringa eller skicka meddelanden.
  • För att blockera den valda kontakten kan du antingen trycka på alternativet "Blockera" eller "Rapportera och blockera".

Hur blockerar jag kontakter i WhatsApp iOS -app?

Blockera eller blockera och rapportera alternativ

Blockera Vs -rapport och Blockera

Om du blockerar en kontakt ställs kontakten omedelbart in som blockerad. Den blockerade personen fortsätter att visas på din chattlista om du inte tar bort chattkonversationen helt. Blockeringsåtgärden kan återkallas och du måste följa samma steg som att blockera och klicka på alternativet "Avblockera kontakt" för att avblockera när som helst. Du kommer dock aldrig att få meddelanden som skickats till dig från kontakten medan han eller hon var blockerad. Vi rekommenderar att du använder det här alternativet för att blockera och avblockera kontakterna under en viss tid.

Att trycka på alternativet "Rapportera och blockera" skickar dock kontaktuppgifterna till WhatsApp och raderar chatthistoriken. Använd det här alternativet när du känner att kontakten är ett skräppost och stör dig med irrelevanta eller personligt angripande meddelanden.

Stänga av en kontakt

Istället för att helt blockera meddelanden och samtal från en kontakt kan du också helt stänga av aviseringarna från en kontakt.

  • Följ instruktionerna ovan för att gå till kontaktuppgifterna.
  • Klicka på "Stäng av" och välj ett av alternativen.

Hur blockerar jag kontakter i WhatsApp iOS -app?

Stäng av kontakten

  • WhatsApp iPhone -appen låter dig stänga av meddelanden från en kontakt i 8 timmar, 1 vecka eller 1 år.

Hur blockerar jag kontakter i WhatsApp iOS -app?

Tyst varaktighet i WhatsApp

  • Du kan igen trycka på alternativet "Stäng av" och välja "Ta bort ljudet" för att ta emot aviseringar.

Det är också möjligt att stänga av kontakten direkt från chattavsnittet.

  • När du är i avsnittet "Chattar" sveper du åt vänster på kontakten.
  • Klicka på alternativet "Mer" och välj "Stäng av".

Hur blockerar jag kontakter i WhatsApp iOS -app?

Ljud av på chatt

  • Välj 8 timmar / 1 vecka / 1 år för att stänga av den valda kontakten.
  • För att stänga av ljudet, svep igen till vänster på kontakten, välj alternativet "Mer" och "Ta bort ljudet".

Relaterat: WeChat Vs WhatsApp jämförelse.

Visar du alla blockerade personer?

När du blockerar flera kontakter är det svårt att komma ihåg detaljerna för alla blockerade kontakter. Följ instruktionerna nedan för att hitta alla blockerade kontakter.

  • Starta appen och tryck på alternativet "Inställningar" längst ned i appen.
  • Klicka på "Konto" och gå till avsnittet "Sekretess".
  • Du kan se det blockerade antalet kontakter mot alternativet "Blockerad".
  • Klicka på den och visa listan över alla blockerade kontakter.

Hur blockerar jag kontakter i WhatsApp iOS -app?

Visa blockerade kontakter

Du kan också blockera ny kontakt från det här avsnittet och avblockera kontakterna genom att välja kontakten och välja "Avblockera kontakt".

Vad ser den blockerade personen?

Det enkla svaret är ingenting. WhatsApp skickar inte meddelande till den blockerade personen. Detta beror på WhatsApps integritetspolicy som säger följande:

Vi har gjort detta avsiktligt tvetydigt för att skydda din integritet när du blockerar någon. Därför kan vi inte berätta om någon annan blockerar dig.

På samma sekretessida förklarar WhatsApp dock symtomen på att någon blockeras.

  • Online status – WhatsApp visar kontaktens sista online status. Det kommer i allmänhet att visas online eller förra gången när kontakten var online i WhatsApp. När någon blockerade dig ser du inte längre den andra personens sista onlinestatus.
  • Leverera status – närhelst personen läser ditt meddelande kommer WhatsApp att visa en dubbel bock mot meddelandet (om du har aktiverat läskvitton i inställningarna). Om kontakten blockerade dig kommer du bara att se ett enda bockmärke mot det skickade meddelandet som indikerar att meddelandet inte har levererats.
  • Du kommer inte att kunna ringa kontakten.
  • Ingen uppdatering av kontaktens profilbild.

När det gäller WhatsApp Web kan du bara tysta kontakterna men inte blockera dem. Du kan också bara stänga av eller stänga av gruppchatten och du kan inte blockera alla kontakter i en grupp.

Inspelningskälla: www.webnots.com
Leave A Reply

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med detta, men du kan välja bort det om du vill. Jag accepterar Fler detaljer