TechBlogSD - Все для WordPress і WEB розробки
WEB і WordPress інструкції, новини, огляди тем та плагінів

Як створити резервну копію та відновити налаштування Chrome?

3

На сьогоднішній день прийнято використовувати кілька пристроїв для роботи. Наприклад, під час подорожі ви можете додати в закладки веб -сторінку на своєму телефоні і продовжувати читати сторінку, коли ви перебуваєте вдома на своєму ноутбуці. Повторювати кожну активність на кожному пристрої окремо буде неприємно. Пройшли ті дні, коли вам потрібно зробити фізичну резервну копію ваших налаштувань і завантажити їх на інші пристрої. Це також не допоможе у таких завданнях, як читання мобільних сторінок із закладками на вашому ноутбуці.

У вас є хмарне сховище, таке як iCloud та OneDrive для синхронізації документів. На передовій веб -переглядача популярний веб -переглядач Google Chrome пропонує різноманітні функції налаштування, які додають більше зручності перегляду. Найголовніше, вам не потрібно налаштовувати налаштування Chrome окремо на кожному з ваших пристроїв. Використовуючи функцію синхронізації Google Chrome, ви використовуєте ті самі налаштування та дані користувача на всіх своїх пристроях. У цій статті ви дізнаєтесь, як створити резервну копію та відновити налаштування Chrome за допомогою синхронізації.

Як створити резервну копію налаштувань Chrome?

Крок 1: Активуйте функцію синхронізації

Запустіть браузер Google Chrome, натисніть кнопку з трьома крапками, розташовану у верхньому правому куті вікна браузера. У параметрах випадаючого меню виберіть "Налаштування", щоб відкрити панель налаштувань Chrome.

Як створити резервну копію та відновити налаштування Chrome?

Виберіть меню налаштувань

Якщо функцію синхронізації Chrome не ввімкнено, ви побачите кнопку «Увімкнути синхронізацію…». Натисніть на неї та ввімкніть функцію синхронізації.

Як створити резервну копію та відновити налаштування Chrome?

Увімкніть синхронізацію

Пам’ятайте, що Chrome покаже кнопку синхронізації, якщо ви не ввійшли в систему та раніше не ввімкнули цю функцію. Якщо хтось користується браузером і має дані користувача, вам потрібно створити додатковий профіль. Натисніть на опцію «Керувати іншими людьми» в розділі «Налаштування». Натисніть кнопку «Додати особу» і створіть для вас нового користувача. Chrome почне зберігати всю вашу історію перегляду під новим профілем, коли ви увійдете у свій обліковий запис Google.

Ви можете створити кілька профілів користувачів, якщо у вас є різні облікові записи Google або спільний доступ до комп’ютера з членами вашої родини. Не створюйте профіль користувача на загальнодоступних комп’ютерах, щоб уникнути проблем безпеки.

Крок 2: Увійдіть у Chrome

Якщо ви не ввійшли в Chrome, з’явиться екран входу. Використовуйте свої облікові дані Google для входу. Зверніть увагу: ви також можете натиснути на значок профілю, що відображається біля адресного рядка, і увійти до свого облікового запису.

Введіть адресу Gmail і натисніть «Далі».

Як створити резервну копію та відновити налаштування Chrome?

Увійдіть у Chrome

Введіть пароль свого облікового запису Google і натисніть «Далі».

Крок 3: Налаштуйте розширені налаштування синхронізації

Коли з’явиться екран увімкнення синхронізації, натисніть посилання «Налаштування» і перейдіть до розширених налаштувань синхронізації. Посуньте перемикач, щоб увімкнути «Синхронізувати все». Це створить резервну копію всього, включаючи налаштування Chrome, закладки, паролі та історію. Перемикач стане синім, і ви побачите повідомлення про те, що "Синхронізація почнеться, коли ви залишите цю сторінку".

Як створити резервну копію та відновити налаштування Chrome?

Розширені налаштування синхронізації Chrome

Крок 4: Закрийте екран налаштувань синхронізації

Натисніть стрілку назад і вийдіть з екрана «Додаткові налаштування синхронізації». Усі налаштування Chrome та дані користувача будуть збережені у вашому обліковому записі Google.

Через деякий час ви можете перевірити знову, якщо перемикач "Синхронізувати все" синій, значить, налаштування Chrome уже створено у вашому обліковому записі Google. Пам’ятайте, що це повна резервна копія вашого браузера Google Chrome, включаючи розширення. Ви можете скористатися цією резервною копією та відновити налаштування Chrome на будь -якому комп’ютері.

Відновіть налаштування Chrome на своєму ПК або мобільних пристроях

Ви можете відновити налаштування Chrome на новому настільному комп’ютері або мобільному пристрої, щоб мати однакові налаштування на всіх пристроях.

  • Запустіть браузер Google Chrome на своєму ПК або мобільному телефоні. Натисніть на кнопку з трьома крапками у верхньому правому куті, щоб відкрити спадне меню. Натисніть «Налаштування».
  • Увійдіть у Chrome, ввівши свою адресу електронної пошти та пароль.
  • Повторіть кроки 1 і 2 на будь -якому пристрої, де потрібно відновити налаштування Chrome.
  • Ви можете відновити всі або деякі налаштування та дані, пересунувши перемикачі праворуч. Наприклад, ви можете просто відновити “Закладки", “Додатки”, “Налаштування” та “Паролі”, як показано нижче.

Як створити резервну копію та відновити налаштування Chrome?

Відновлення налаштувань Chrome

Однак, щоб відновити всі дані та налаштування Chrome, просто увімкніть перемикач "Синхронізувати все" та вийдіть із "Розширені налаштування синхронізації", натиснувши стрілку назад. Вся ваша резервна копія налаштувань Chrome завантажиться автоматично, тож ви можете мати подібну настройку під час перегляду на різних пристроях. Функція синхронізації корисна та проста у використанні. Немає необхідності в окремому обліковому записі резервного копіювання Chrome. Вам потрібно лише мати обліковий запис Google, де ваші дані будуть збережені та відновлені.

Синхронізація та конфіденційність Chrome

Google зберігає всі синхронізовані дані на своїх хмарних серверах. Хоча це допоможе вам відновити налаштування на різних пристроях, ваші дані завжди знаходяться в Google. Якщо вас турбує конфіденційність, не вмикайте функцію синхронізації.

Google популярний через втручання у вашу конфіденційність. У Chrome версії 69 у вас є можливість автоматичного входу до Google Chrome під час входу на такі сайти, як Gmail або YouTube. Це допомагає Google збирати більше даних користувачів, навіть якщо вони не знають, що вони зареєстровані у веб -переглядачі. Це також по суті означає, що ви можете переглядати історію на іншому пристрої, оскільки він автоматично синхронізується.

Пізніше через скарги на конфіденційність Google представила можливість вимкнути автоматичну синхронізацію вмісту в Chrome, коли ви входили в інші служби, такі як Gmail. Перейдіть до URL -адреси "chrome: // setting" у Chrome і прокрутіть униз, щоб натиснути опцію "Advanced". У розділі «Конфіденційність і безпека» вимкніть параметр «Дозволити вхід у Chrome».

Як створити резервну копію та відновити налаштування Chrome?

Вимкніть автоматичний вхід у Chrome

Це допоможе вам користуватися службами Google без входу в Chrome.

Джерело запису: webnots.com
Залиште відповідь

Цей веб -сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що з цим все гаразд, але ви можете відмовитися, якщо захочете. Прийняти Читати далі